Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ

Ο Δήμος Κισάμου πρόκειται να συμμετάσχει στην διεθνή έκθεση τουρισμού Panorama World Festival 2018 που θα πραγματοποιηθεί στην Στοκχόλμη της Σουηδίας από 16 έως 18 Φεβρουαρίου 2018. Η συγκεκριμένη έκθεση συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες Σκανδιναβούς επισκέπτες, την εποχή μάλιστα που οργανώνουν τις διακοπές τους.
Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Κισάμου θα συμμετάσχει σε διεθνή τουριστική έκθεση αναδεικνύοντας το brand name Κίσαμος, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και βοηθώντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Κισάμου.
Η Κίσαμος διαθέτει 3 από τις κορυφαίες παραλίες της Κρήτης, μοναδικά χαρακτηριστικά πολιτισμού, διατροφής και ιστορίας που μπορεί να παίξουν πρωταρχικό ρόλο στην επιπλέον ανάπτυξη και αναβάθμιση της περιοχής μέσω του τουριστικού προϊόντος.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Δήμου Κισάμου θα είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού, κ. Δερουκάκης Μανώλης.
Στόχος του Δήμου Κισάμου είναι η προβολή του τουριστικού προϊόντος του Δήμου και η καθιέρωσή του ως πολυδιάστατου και ανταγωνιστικού προορισμού στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Στην τουριστική αυτή έκθεση ο Δήμος Κισσάμου θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο.
Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα των: Υπουργείο Τουρισμού & Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), Ομοσπονδία Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας (fedHATTA), Ελληνο-Σουηδικό Επιμελητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: