Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Αυτή είναι η πρώτη ενδεκάδα των ομορφότερων παραλιών στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις επιλογές των χρηστών του TripAdvisor για το 2018:
La Concha Beach, Σαν Σεμπαστιάν, Ισπανία
Ελαφονήσι, Κίσαμος, Κρήτη
Falesia Beach, Οlhos de Agua, Πορτογαλία
Πρωταράς, Κύπρος (Fig Tree)
Bournemouth Beach, Μπόρνμουθ, Ηνωμένο Βασίλειο
Kleopatra Beach, Αλάνια, Τουρκία
Spiaggia dei Conigli, Λαμπεντούζα, Ιταλία
Λιμνοθάλασσα Μπάλου, Κίσαμος, Κρήτη
Playa de Ses Illetes, Φορμεντέρα, Ισπανία
Playa de Las Canteras, Κανάρια Νησιά, Ισπανία
Σίμος, Ελαφόνησος
Αν και χειμώνας καλά πάμε....φυσικά εμείς δεν κάνουμε και πολλά για να σχεδιάσουμε τις επόμενες κινήσεις μας σε αυτές τις παραλίες, τ΄αφήνουμε στις διαθέσεις της φύσης.
Εκεί βέβαια στο Λαφονήσι είδα κάτι φώτο που έχουν αναρτήσει οι κάτοικοι της περιοχής και τα κατσίκια έχουν "φωλιάσει" πάνω στους κέδρους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: