Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΣΚ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ενημερώνει ότι, το Δ.Σ. αφού μελέτησε όλες τις προσφορές, με κριτήριο αξιολόγησης την πιο συμφέρουσα, σε σχέση ποιότητας –τιμής, ανέθεσε την προμήθεια σε τοπική επιχείρηση η οποία έδωσε την πιο χαμηλότερη προσφορά (0.60€ ανά τεμάχιο +ΦΠΑ ). Η τσάντα η οποία επιλέχθηκε επίσης ως προς το  χρώμα και μέγεθος, είναι οικολογική πρακτική και εύχρηστη κατάλληλη για μακροχρόνια χρήση η οποία θα φέρει το λογότυπο του ΝΕΣΚ και από τις δύο όψεις στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, να απευθυνθούν έως την Τετάρτη 7/03 στο γραφείο του ΝΕΣΚ, Περίδου 8 (2ος όροφος), για να δώσουν την παραγγελία τους. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 28220-22772 και στο Email:neskisamos@gmail.com.
Στόχος του ΝΕΣΚ στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας και της έμπρακτης υποστήριξης είναι, να ανταμείψει τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στη δράση. 
 ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: