Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 2-2

Σε μία δύσκολη έδρα, σε έναν δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο, η ομάδα μας “στάθηκε” όρθια φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας από το "σπίτ" του Καραϊσκάκη στην Άρτα (2-2).
Το ματς δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας που δέχθηκε το 1-0 στο 11′ με κεφαλιά του Μακρή. Η… απάντηση ωστόσο ήρθε με τον Παντελάκη να σκοράρει με κεφαλιά από κόρνερ του Σάλιακα στο 32′. Στους πανηγυρισμούς οι παίκτες μας ύψωσαν τη φανέλα του άτυχου Μεγαρίτη, που τραυματίστηκε σοβαρά στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς.
Στο 59′ ο Παπανίκου με ωραίο σουτ πέτυχε το 2-1, για να ισοφαρίσει στο 85′ ο Σελινιωτάκης με σουτ, όπου η μπάλα κόντραρε και στον Νικολόπουλο, αλλά είχε ούτως ή άλλως πορεία προς τα δίχτυα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: