Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΚΑΓΙΑΚ

Ξεκίνησε την πρωτοχρονιά από την Πελοπόννησο την Ελαφόνησο και αφού έκανε τον γύρο της Κρήτης (οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν πολύ καλές) τερμάτισε χθες στον Μπάλο, πετυχαίνοντας τον στόχο του και χαρίζοντας μας υπέροχες φωτογραφίες  
Να τι γράφει στην σελίδα του ο Μανώλης Λουδάρος που τόλμησε αυτό το παράτολμο ταξίδι με καγιάκ.
Τέλος... Το ταξίδι τελείωσε σήμερα στον Μπάλο από όπου και ξεκίνησε ο γύρος της Κρήτης.
Μια πολύ δυνατή μέρα αλλά και μια πολύ δυνατή παρέα που με συνόδεψε από τα Φαλάρσανα μέχρι και την Κίσαμο αψηφώντας τα προγνωστικά για τον καιρό και πιέζοντας τα όρια για μια ακόμη φορά.
Η απάντηση του ερωτήματος που είχα θέσει στον εαυτό μου "εάν είναι εφικτό;"
Ναι, είναι! Με υπομονή, επιμονή και γερά νεύρα...
Σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες και φωτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: