Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΥΠΟΕΡΓΟ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ», από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Αποστόλου Βουλγαράκη, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Περιβάλλοντος, Χωροταξίας κι Ενέργειας, κ. Νικόλαου Καλογερή, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Μιχελογιάννη, του Δημάρχου Κισάμου, κ. Θοδωρή Σταθάκη, της Διευθύντριας Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κα Ελένη Δοξάκη και της Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου, κα Μπικάκη Μαρία. 
Το έργο έχει προϋπολογισμό 350.000 € και αφορά σε εργασίες τοποθέτησης συνθετικού τάπητα στίβου στο στάδιο Κισάμου, επιφανείας διαδρομών στίβου 3220 τμ, καθώς και κατασκευή καναλιού απορροής ομβρίων μήκους 400 μ.
Επίσης προγραμματίζεται η άμεση εκπόνηση νέας μελέτης μετά τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Κισάμου, για «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ» προϋπολογισμού 300.000 € από εγκεκριμένες πιστώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: