Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΠΣΥ

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας: Πηγές χρηματοδότησης-φορολογικά θέματα και προβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων Ν.Χανίων πού έγινε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου την Τρίτη 6-2-2018. Στόχο μας είναι μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις να κάνουμε πράξη την διάχυση της γνώσης στη βάση μας, στους Πολιτιστικούς Συλλόγους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Μιχάκη προϊσταμένη των ευρωπαϊκών προγραμμάτων του ΟΑΚ ΑΕ για την ανάλυση του τρέχοντος προγράμματος LEADER που αφορούν τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, το οποίο θα χρηματοδοτήσει δράσεις των Συλλόγων με ποσοστό επιχορήγησης 80% -100%. Σημαντική ήταν η παρουσία των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Παραγωγικών Φορέων του Ν.Χανίων και η μεγάλη αποδοχή στο Κοινό  Έντυπο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Ν. Χανίων. Συμμετείχαν ο  Σημανδηράκης Παναγιώτης περιφερειακός σύμβουλος, εντεταλμένος  σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, ο πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ Χαραλαμπάκης Όθωνας εκπροσωπώντας τον Δήμο Χανίων, Μαλανδράκης Ιωάννης Δήμαρχος Δήμου Πλατανιά, ο Δερουκάκης Μανώλης Αντιδήμαρχος Δήμου Κισάμου, η Μπενάκη Αργυρώ Αντιδήμαρχος Δήμου Αποκορώνου, ο Τσοντάκης Χρήστος μέλος του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, ο Κατάκης Δημήτρης έφορος του Δ Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Χανίων. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κρήτης
Υπενθυμίζουμε ότι η έκδοση του Κοινού Εντύπου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων είναι αρμοδιότητα της τοπικής εφορίας της ΠΕΠΣΥ κάθε νομού.
Με εκτίμηση
Τα μέλη της εφορίας Χανίων της ΠΕΠΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: