Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ....ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Και στην Κίσαμο μετά απο απόφαση του Δήμου Κισάμου, πολιτικοί γάμοι και εκτός Δημαρχείου.
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Κισάμου επέλεξε για την τέλεση πολιτικών γάμων γνωστές περιοχές απ΄όλες τις τοπικές κοινότητες που έχουν θάλασσα, (αν και θα μπορούσε να κάνει γάμους και στο Σηρικάρι και στο Έλος και σε πολλά άλλα σημεία που η φύση και το τοπίο είναι είναι υπέροχα).
Στην δημοτική ενότητα Κισάμου επέλεξε την Πλατεία Τζανακάκη (Μουσείο). (Εδώ έβγαλε το Μαύρο Μώλος απ΄έξω που έχουν γίνει τόσοι και τόσοι γάμοι). Στην τ. Κοινότητα Καλλεργιανών την Παραλία Λιβάδια. Στην Γραμβούσα την περιοχή του Μπάλου. Στον Πλατάνο την περιοχή των Φαλασάρνων. Στα Καλουδιανά την παραλία του Κορφαλώνα. Στον Δραπανιά την παραλία του Δραπανιά. Στην Βάθη, την παραλία του μαγευτικού Ελαφονησιού και την Χρυσοσκαλίτισσα.
Διαλέξτε και πάρτε... μάλιστα έχει ωράριο τέλεσης....
....από 1η Μαΐου έως 31η Οκτωβρίου, από Πέμπτη έως και Κυριακή από 11:00 έως και 15:00 και από 17:00 έως και 19:30.
....από την 1η Νοεμβρίου έως και την 30η Απριλίου, από Πέμπτη έως και Σάββατο από 11:00 έως και 15:00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: