Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ

Η Ε.Π.Σ. Χανίων όρισε για σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου τους ημιτελικούς της κατηγορίας Προπαίδων. Οι Προπαίδες του Συλλόγου μας θα αντιμετωπίσουν στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό τον Πανακρωτηριακό, στο γήπεδο Σούδας...

Τόση δικαιοσύνη από την ΕΠΣ είχα χρόνια να δω. Η ΕΠΣ με έδρα τα Χανιά όρισε τον αγώνα (θεωρώ χωρίς να ρωτήσει κανένα) στην Σούδα αφού έλαβε υπόψη της οτι αν μοίραζε την απόσταση μεταξύ Ακρωτηρίου και Κισάμου η μέση έπεφτε κάπου ....στην Σούδα.
Τα 7 χιλιόμετρα που θα μετακινηθεί η ομάδα του Ακρωτηρίου είναι ίσα με τα 45 της ομάδος του Καστελλιού.... Mάλιστα το γήπεδο της πόλης δεν υπάρχει για καμιά ομάδα των Ακαδημιών αφού παίζουν Κολυμβάρι και Ταυρωνίτη από την αρχή της σεζόν.
Να θυμίσω μερικά ευτράπελα που δείχνουν την αγάπη τους για μας...
Το 2003 όρισε τον τελικό ανάμεσα σε Κισσαμικό και Μινώταυρο στον Ταυρωνίτη που ήταν ξερό τότε μόνο και μόνο επειδή η ομάδα μας είχε πλαστικό τάπητα.
Το 2004 όρισε τον τελικό ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον Ηρακλή Νεροκούρου στα Χανιά μιας και πάλι μέτρησε την απόσταση Νεροκούρου Καστέλλι και βρήκε την μέση απόσταση οτι έπεφτε στα Χανιά 
Το 2014 όρισε τον τελικό προπαίδων ανάμεσα στον Κισσαμικό και στην (τότε) Ιωνία στα Νεροκούρου... τότε μέτρησε την απόσταση Χανιά Καστέλι και βρήκε οτι η μέση είναι προς το.. Ρέθυμνο.
Φυσικά θα ξεχνάω και άλλα πολλά ευτράπελα ...που έχουν να κάνουν μην στεναχωρήσουμε τους πρωτευουσιάνους..όμως αν κοιτάξετε καλά Πλατανιάς και Κισσαμικός "οι χωριάτες" εκπροσωπούν τον Νομό στις μεγάλες κατηγορίες επάξια. Αυτά τα παιδιά λοιπόν αυτών των ομάδων χρειάζονται καλύτερη αντιμετώπιση νομίζω!!
Παρόλα αυτά εμείς εκεί θα είμαστε και αύριο στην "μέση της διαδρομής"....

Δεν υπάρχουν σχόλια: