Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΜΕ 1Ε ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"

Δεν αλλάζει η τιμή εισόδου του 1Ε για το ακρωτήρι της Γραμβούσας και τον Μπάλο, με τα καραβάκια ή με το αυτοκίνητο (πόσο θα κρατήσει αυτό;), μετά από απόφαση της Μονομετοχικής του Δήμου Κισάμου. Τώρα αν απαγορευθεί η είσοδος στα ΙΧ στο ακρωτήρι, απόφαση που έχει παρθεί από το Δ.Σ του Δήμου Κισάμου, η τιμή μάλλον θα διαμορφωθεί, μόνο στην είσοδο από το ακρωτήρι, και θα είναι μαζί με το εισιτήριο με τα λεωφορεία. 
Την απόφαση αυτήν πήρε τελικά η Μονομετοχική του Δήμου Κισάμου που είχε ομολογουμένως πολλές πιέσεις για μείωση αλλά και αύξηση της τιμής εισόδου. Να θυμίσω οτι Σύλλογος ξενοδόχων Χανίων είχε πει για ελάχιστη είσοδο στα 5Ε και οι τουρ οπερέιτορ χρόνια τώρα θέλουν ελεύθερη είσοδο.
Φυσικά δεν θα σχολιάσω ούτε την μια, ούτε την άλλη ανεγκέφαλη "σκέψη τους".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

5 ευρώ για να το σκέφτονται ξανά και ξανά μέχρι να αποφασίσουν να πάνε τελικά ή για να καταλήγουν να κάθονται στο ξενοδοχείο να πίνουν ποτάκια από το μπαρ του ξενοδοχείου?