Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ο ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Ο Γιώργος Καρτσωνάκη που συγκέντρωσε 177 ψήφους έναντι 167 του Βαγγέλη Πατεράκη είναι ο μεγάλος νικητής των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου για την τοπική της Ν.Δ στην Κίσαμο.
Στα μέλη προηγείται ο Θεοδωρογλάκης και ακολουθούν Φουρναράκης Εμμανουήλ, Κομπογεννητάκης Κωστής, Σχοινοπλοκάκης Γιάννης, Αντωνογιαννάκη Ευαγγελία... η καταμέτρηση συνεχίζεται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΩΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΛΕΙ ΟΛΑ..[ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ]ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΝΕΤΑΙ ΑΓΓΑΛΙΑ.

mylonakis nektarios είπε...

sixaritiria kai stoys dyosas me agapi kai omonia kai sinergasia pame mprostaa