Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ....

Να κάνει το χρέος του καλείται από μερίδα των φιλάθλων των Χανίων, ο Κισαμικός στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Πανελευσινιακό. 
Βέβαια όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοούν με την λέξη "χρέος", και ίσως τα παιδιά του Κισαμικού να το κάνουν...αλλά ποιο χρέος έχουμε αφήσει που μου διαφεύγει; Είναι τωρινό ή προς 15ετίας; Πάντως καλό είναι όλα αυτά να γράφονται μιας και η ιστορία έχει δείξει άλλα ... εμείς πάντως "οι χωριάτες", λαοφιλές σύνθημα και φέτος, έχουμε μπέσα ως προς τα "χρέη" μας, άλλοι δεν έχουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια: