Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ......

Στην Κρήτη οι 2 από τις 8 πιο όμορφες ροζ παραλίες στον κόσμο! Cantianews
Στα Χανιά οι 2 από τις 8 πιο όμορφες ροζ παραλίες του κόσμου!  Ζάρπα
Εγκλημα στην Κίσαμο! Cantianews
Έγκλημα στις Καλάθενες!  zarpanews
Έτσι μας πλασάρουν τις ειδήσεις τα ΜΜΕ ακόμα και των Χανίων.....
Το καλό είναι για όλους το κακό είναι τοπικό θέμα....

Η είδηση έπρεπε να παίξει αντικειμενικά.... Στην Κίσαμο 2 από τις 8 ροζ παραλίες στον κόσμο, όχι οτι είμαι τοπικιστής αλλά δεν πρέπει να μας ρίχνουν τα κακά και να μας εκμεταλλεύονται για τα καλά... και δυστυχώς αυτό είναι συστηματικό.
Φυσικά είναι αντιγραμμένο από άλλο σάιτ, αλλά εκτός των άλλων θα έπρεπε να ξέρουν οτι και τα Φαλάσαρνα έχουν ροζ άμμο.....και πολύ καλύτερη από τον Μπάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: