Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ

Ειλικρινά αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά τις δηλώσεις του δημάρχου κ. Σταθάκη και της δημοτικής αρχής "ούτε ένα Ευρώ στο παλιό στάδιο", φτάσαμε επιτέλους στην οριστική απόφαση τους να αποδεχτούν τα χρήματα για τοποθέτηση ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Κισάμου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο του Α.Ο.Κ κα Μπικάκη και το συμβούλιο της για την κοινή μας προσπάθεια, όπως επίσης και τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βουλγαράκη που τήρησαν και τίμησαν την υπόσχεση που είχαν δώσει για το δημοτικό στάδιο Κισάμου.
Από τώρα και έπειτα κοινός στόχος όλων μας είναι να πείσουμε την δημοτική αρχή για την επανεκκίνηση διαδικασίας αδειοδότησης του Σταδίου, μετά την ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης που έγινε με ανάθεση δημαρχίας κ. Μυλωνάκη. Όπως επίσης και η προσπάθεια να πείσουμε την περιφέρεια Κρήτης οι εκπτώσεις που θα υπάρξουν από την ανάθεση του έργου να επιστραφούν και να χρησιμοποιηθούν για τις μεγάλες ανάγκες του σταδίου Κισάμου.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους δημότες που δεν καταφέραμε να πείσουμε την δημοτική αρχή μας και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων των Λυκείων για την ανάγκη χρησιμοποίησης αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ για την ασφάλεια και αναβάθμιση του μοναδικού σχολικού μας συγκροτήματος.
Δημοτική ομάδα μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Κισάμου
Μυλωνάκης Γεώργιος         Σκορδιλάκης Γεώργιος
Πατεράκης Μιχάλης            Σκουλάκης Γιάννης
Θεοδωρογλάκης Μιχάλης   Μαυροδημητράκης Σπυρίδων
Καρτσωνάκης Γεώργιος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που η τωρινή αντιπολίτευση είχε... ξεκινήσει τόσα πολλά αλλά δεν ... να τα υλοποίηση. Και τώρα που έχει χρόνο κάνει όνειρα και σχόλια. Καλημέρα.