Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ...

Με αφορμή την μήνυση που κατέθεσε ο  Δήμος Κισάμου στην ομάδα στο facebook με την επωνυμία «Ανομολόγητα Κισσάμου» περισσότερο είναι για αυτά που αναφέρονται μέσα στις σελίδες της ομάδος και λιγότερο για το έμβλημα που "έκλεψαν" από τον σαιτ του Δήμου. 
Μάλιστα υπολογίζω οτι και να κατέβει η σελίδα είναι θέμα ημερών να εντοπιστούν οι κακόγουστοι αυτοί νεαροί..μιας και το ίχνος μένει (Όταν εισέρχεσαι στο ίντερνετ, έχεις μια ηλεκτρονική ταυτότητα που λέγεται Ip. Αυτό καταγράφεται σε όποια ιστοσελίδα κι αν μπεις. Άρα το ip ΣΟΥ είναι γνωστό στον πάροχο που σου δίνει internet.) Μάλιστα δεν είναι κρυφό οτι όλες οι εταιρίες παροχής ίντερνετ συνεργάζονται με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε σοβαρά προσωπικά θέματα...
Ο Σφακιανάκης μάλιστα σε τέτοια είναι πολύ ευαισθητοποιημένος και δεν θα κάνει και πολύ να τους εντοπίσει αρκεί να έχει γίνει πρώτα μήνυση....πράγμα που έγινε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΠΑΤΙ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ [ΒΡΟΜΙΑ] ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΝΕΑΡΑ [ΠΑΙΔΙΑ].