Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΠΑΖΑΡΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ο Δήμος Κισάμου, ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου και η Κοινωφελής  Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου σας προσκαλούν για 5η συνεχή χρονιά να επισκεφτείτε την πόλη μας, στο Παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής στις 29 Απριλίου 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Σκαλίδη. 
Συμμετέχουν Εμπορικά καταστήματα, Βιοτεχνίες, Παραγωγοί Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων και Πολιτιστικοί Σύλλογοι.  
Ελάτε να κάνετε της πασχαλινές σας αγορές σε ένα φιλόξενο περιβάλλον με προσιτές τιμές και απίστευτες προσφορές σε όλα τα προϊόντα του τόπου μας.
Επίσης στα καφενεία και μεζεδοπωλεία θα γευτείτε νηστίσιμα εδέσματα σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.
Σας περιμένουμε. 
Πληρ τηλ 2822340222

Δεν υπάρχουν σχόλια: