Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ

Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια στον νομό Χανιών να "ξαναχτιστεί" ο προσκοπισμός.
Έτσι δημιουργήθηκαν τρία συστήματα και μια ένωση παλαιών προσκόπων που αριθμούν σήμερα πλέον 300 ενεργά άτομα στα Χανιά. Πρόθεση του συστήματος προσκόπων Ν. Χανίων είναι να ανοίξει πάλι ένα σύστημα μέσα στο 2016 στην Κίσαμο. Για τον λόγο αυτό αναζητούνται άτομα που αγαπούν το εθελοντισμό την ομαδικότητα για να ξανανοίξει το προσκοπικό σύστημα στην Κίσαμο.
" Κάθε Σαββατοκύριακο, περισσότερα από 20.000 παιδιά, έφηβοι και νέοι δρουν Προσκοπικά. Aκόμα περισσότερα παιδιά θα μπορούν να έχουν αυτή την ευκαιρία, αν καταφέρουμε να αυξήσουμε τον αριθμό των Ενήλικων Στελεχών του Προσκοπισμού. Γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε Εσένα!!! 
Οι Πρόσκοποι αποτελούν τη μεγαλύτερη παρέα νέων εθελοντών στην πατρίδα μας. Νέοι που με όραμα, μεράκι και κέφι προσφέρουμε σε παιδιά και νέους από 7 έως 18 ετών ώστε να κερδίσουν, όμορφες στιγμές, αξέχαστες εμπειρίες και χρήσιμες γνώσεις. Τα απαραίτητα εκείνα εφόδια που θα τους συνοδεύουν για μια ζωή και θα τους επιτρέψουν να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες."
Όποιος ενδιαφέρεται 
Ρωσσίδης Κωνσταντίνος
Έφορος Ανάπτυξης
Περιφερειακής Εφορείας Δυτικής Κρήτης

Τηλ.επικοινωνίας..6994448252

Δεν υπάρχουν σχόλια: