Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΠΑΙΔΙΚΕΣ (Α)ΧΑΡΕΣ

 Το ξέρουμε οτι δεν τα προσέχουμε όσο θα έπρεπε, αλλά μήπως πολλές φορές βάζουμε και μεις το χεράκι μας για να γίνουν αυτά τα χάλια;
 Ότι χρειάζεται μια επίσκεψη κάθε τόσο στις παιδικές χαρές από συνεργείο του δήμου δεν χωρά αμφιβολία, αλλά δεν σπάει ο δήμος ούτε τα φώτα, ούτε στριφογυρίζει τις κούνιες έτσι για να μην μπορούν να τις ξεμπλέξουν ...οι μαμάδες, ούτε σπάει τα καθίσματα. 
Απροστάτευτα είναι βέβαια τα πράγματα,αλλά από την άλλη τα θυμόμαστε μόνο όταν βρίσκονται διαλυμένα και σπασμένα...
Μια προσπάθεια απ΄όλους μας, για να μπορέσουμε τουλάχιστον να τα χαίρονται τα μικρά παιδιά που τους ανήκουν.
Όσο για την άλλη παιδική απέναντι από του Μαρινόπουλου εκεί είναι για άλλες καταστάσεις....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχει και αλλού παιδικές χαρές και δεν έχουν τέτοιο χάλι απλώς ο Δήμος είναι υπέρ της αποκέντρωσης