Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Ο Δήμος Κισάμου, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για καλλιέργεια και ανάπτυξη του
κλασικού αθλητισμού και θεωρώντας ότι έννοιες και αξίες όπως η άμιλλα, η αθλητική αγωγή, η διαμόρφωση αθλητικού πνεύματος και το «ευ αγωνίζεσθε» οφείλουν να αναδεικνύονται με πρωτοβουλία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Κισσάμου και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Χανίων ξεκίνησε η υλοποίηση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος για το σύνολο της Κρήτης. Ο Μαραθώνιος Κρήτης, αφιερωμένος στην μνήμη του Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη, του οποίου ολόκληρη η ζωή ήταν ένας μαραθώνιος ενεργειών προς την ανθρώπινη ζωή, αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό, αθλητικό και τουριστικό γεγονός σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαϊου 2016.
Ο Δήμος Κισσάμου θα συμμετάσχει στη λαμπαδηδρομία εις μνήμην του Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη το Σάββατο 7 Μαϊου 2016, η οποία θα αποτελέσει για όλους τους συμμετέχοντες μία ξεχωριστή εμπειρία. 
Η πορεία της λαμπαδηδρομίας θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο Κισάμου στις 15.30 μ.μ. και θα καταλήξει στην πλατεία Τζανακάκη στα Χανιά.
O Αθλητικός Όμιλος Κισάμου στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή και θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια ο εν λόγω Μαραθώνιος να καταστεί αθλητικός θεσμός για ολόκληρη την Κρήτη.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών: Αθλητικός Όμιλος Κισάμου, βίλα Ξαγοράρη καθημερινές 18.00- 20.00 τηλ. 28220 23200
Μπικάκη Μαρία τηλ. 6951850899
Ταπεινάκη Γεωργία τηλ. 6945957226

Δεν υπάρχουν σχόλια: