Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....

Ενώ σε όλη την Ελλάδα μαλώνουν οι Καραμανλικοί με τους Μητσοτακικούς  (στα Χανιά τα βαριά χαρτιά παρέδωσαν τις κομματικές τους ταυτότητες) ..εμείς εδώ τσακωνόμαστε αν τα γραφεία της ΝΔ που πρόσφατα απέκτησε και Δ.Σ τα φτιάξουμε στην Σκαλίδη ή στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Πάντως ένα είναι το σίγουρο.... υπάρχει κόντρα και μάλιστα δίχως λόγο....όμως είμαι σίγουρος οτι θα γίνουν γραφεία εκεί που δεν θα πληρώνουν νοίκι ...είναι άλλωστε μέσα στα σχέδια του Κυριάκου. Όσο λιγότερα έξοδα τόσο το καλύτερο... Οπότε η κόντρα ανάμεσα στον Μανώλη και τον Βαγγέλη θα λήξη ισόπαλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: