Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

LET'S GO....ΓΙΑ ΚΑΦΕ

 Η μόνη ομάδα που στάθηκε στο ύψος της η Νεολαία Κισάμου οι υπόλοιποι στις καφετέριες ... Δυστυχώς δεν είμαστε για τέτοια και άμα μας πουν οτι "βρωμάμε" μας πιάνει ο τοπικισμός μας και προσπαθούμε να αποδείξουμε οτι οι άλλοι είναι χειρότεροι.... Όλοι ίδιοι είμαστε δυστυχώς. 
3 άτομα στα Βιγλιά, 10 στα Φαλάσαρνα,10 στο Ελαφονήσι....οι υπόλοιποι για να τραβάμε φωτογραφίες (μαζί με μένα). Ξέχασα είχαμε και μνημόσυνα. 
Επόμενη μέρα καθαριότητας 6η Ιούνη παγκόσμια μέρα Περιβάλλοντος...μια μέρα που πραγματικά καθαρίζονται οι παραλίες μας από τους μικρούς μαθητές..

5 σχόλια:

Κόκκινος Γ. είπε...

Μία μικρή παρατήρηση .. Το πόσο αγαπώ τη Νεολαία είναι γνωστό και το έχω δείξει με τις πράξεις μου, χρόνια τώρα .. Αλλα δυστυχώς και εκεί είναι δύσκολο να μαζευτούν τα άτομα .. 10-11 άτομα ήταν και η Νεολαία, 10-11 άτομα ήταν και οι Σαμαρείτες. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι όταν και οι 2 μαζί βρεθήκαμε στη μέση και γίναμε μπόλικοι. Σίγουρα η Νεολαία Κισάμου θα έπρεπε να είναι περισσότεροι μιας και αυτό το σωματείο έφερε το let's do it στη μικρή μας πόλη αρκετά χρόνια πριν. Όπως και να έχει η Νεολαία μας πολλοί ή λιγότεροι θα είναι πάντα εκεί! Σε ότι γίνει ... Και εμείς απο κοντά.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Άρα καμιά 10αρία οι ευαισθητοποιημένοι ....

Ανώνυμος είπε...

Αναλογικά σε ποσοστά ο πρωην Δ. Ιναχωρίου είχε το μεγαλύτερο. Κ επί Κουκουράκη καθαρίζαμε εθελόντικά όλο το χρόνο και όλα τα χωριά... Πάντως ευχαριστούμε τους πολιτιστικούς συλλόγους Πλοκαμιανών κ Περιβολίων κ όλα τα παιδιά που βοήθησαν από την περιοχή.

Κυριάκος Κούνενι

Ανώνυμος είπε...

αυτο το κουνενι που γραφετε σιχνα στο μπλοκ γιαννη που βρισκετε.... ειναι γειτονια στο ελος... αν ξερεις απαντησε ευχαριστο εκ τον προτερον

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κουνενι=Βάθη