Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Σήμερα από τις 10:00 πμ και για λίγες ώρες, θα βρίσκεται εκπρόσωπος του συλλόγου ΓΑΛΗΝΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ από τα Χανιά, στη βίλα Ξαγοράρη, στο Καστέλι, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για ένα μικρό παιδί από την Κίσαμο που ΠΡΕΠΕΙ να χειρουργηθεί άμεσα.
Τα χρήματα θα καλύψουν εξετάσεις, μετεγχειρητικές θεραπείες, καθώς και έξοδα της οικογένειας.
Οι Κισαμίτισσες μαμάδες, γνωρίζοντας το έργο που προσφέρει πανελλαδικά ο σύλλογος αυτός, στηρίζουν την προσπάθεια αυτή και σας προσκαλούν να συμμετέχετε, δίνοντας όποιο ποσό μπορείτε να διαθέσετε αλλά και γνωστοποιώντας τη παρούσα δράση σε φίλους και γνωστούς.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ακόμη μια φορά....
Διαδώστε την δράση αυτή και βοηθήστε ένα μικρό παιδί αλλά και την οικογένειά του, να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν.
Θα δίνονται νόμιμα παραστατικά για οποιοδήποτε ποσό καταβάλλετε.
Βίλα Ξαγοράρη - Έδρα Νεολαίας Κισάμου (έναντι καφέ Τράφικ)
Τηλέφωνο επικοινωνίας για επιπλέον πληροφορίες: 6943731703

Δεν υπάρχουν σχόλια: