Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ

Στην ΕΡΓΟΚΑΤ οι παροχετεύσεις του βιολογικού, φυσικά από τώρα και πέρα γιατί κάποιοι έχουν συνδεθεί ...μονάχοι τους. Μάλιστα αυτή η δαπάνη θα γίνει για τις παροχετεύσεις στον Πλάτανο μιας και η εν λόγω εταιρεία βρίσκεται εκεί τώρα για την συνέχιση των δικτύων του βιολογικού και εντός του χωριού. Άρα θα γίνονται αμέσως δίκτυα και παροχετεύσεις. 
Η συνδέσεις των σπιτιών αλλά και των καταστημάτων είναι πλέον υποχρεωτικές και αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι δημότες αλλά και ο δήμος. Τέρμα οι βόθροι μιας και ο βιολογικός έγινε γι΄αυτόν τον σκοπό.
Δρόμο- δρόμο υποχρεωτικά όλοι, για να καθαρίσει ο υδροφόρος ορίζοντας αλλά και το δίκτυο των ομβρίων που βρωμάει καθημερινά.

1 σχόλιο:

Χριστίνα Κ. είπε...

Το δύκτιο των ομβρίων θα συνεχίσει να βρωμάει γιατί ''ΒΡΩΜΑΕΙ΄΄το μυαλό των εξυπνάκιδων που συνεχίζουν να αδειάζουν κάθε βρλαδυ τους βόθρους τους έξω απ τα σπίτια και τα μαγαζιά μας.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΠΟΝΤΑΙ!!!ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!