Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Γαλλοφωνίας 2015-2018, το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ανακοινώνει την έναρξη ενός εξειδικευμένου κύκλου ιδιαίτερων μαθημάτων στη γαλλική γλώσσα με σκοπό την αύξηση του αριθμού των στελεχών που συνεργάζονται με διεθνείς οργανισμούς κλπ και θα μπορούν να χειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γαλλική γλώσσα.

Βρε ρεζίληδες αντί να στείλετε κανένα καθηγητή στα σχολεία μας που δεν έχουν Γαλλικό τρώτε τα λεφτά για να μάθουν οι δημόσιοι υπάλληλοι να λένε μπονζούρ. Αι σιχτίρ ρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: