Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

Άκουσα σήμερα από κάποιον που γνωρίζει πολύ καλά τι θέλουν οι βλέπουν οι τουρίστες μας σε μια πόλη...και ανάμεσα σ' αυτά που είπε ο λεγάμενος, ένα μου 'μεινε. 
Να δώσουμε τα παρτέρια του δήμου σε ένα επαγγελματία να τα περιποιείται όλο τον χρόνο, να τα φυτεύει, να τα κλαδεύει, να τα περιποιείται γενικώς.
Και δεν έχει άδικο.... όχι οτι δεν έχουμε ικανό κηπουρό στο δήμο μας, αλλά με μια έκταση σαν και αυτή που έχει αλλά και με τα τόσα που του φορτώνουμε ο υπάλληλος τι να πρωτοπρολάβει; 
Υ.Σ Δεν ξέρω αν φταίνε οι βροχές, αλλά οι πλατείες μας είναι για κλάματα, όπου να΄ναι θα θέλουν μπαλαριστικό!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: