Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Δια της παρούσης, επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους του συνόλου της Δημοτικής Αρχής και εμού προσωπικά, τον κ. Γαβριήλ Κουρή, τ. ειδικό σύμβουλο του Δήμου Κισάμου, για την άριστη, αποτελεσματική και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους 12 μήνες και για τη σημαντική συμβολή του στο έργο που παράχθηκε στο Δήμο μας κατά το διάστημα αυτό, σε μία σειρά από θεματικούς τομείς.
Ο κ. Κουρής αποτελεί ένα υπόδειγμα δημόσιου λειτουργού με κύρια χαρακτηριστικά του την απαράμιλλη αφοσίωση, εργατικότητα και ήθος αλλά και τη σημαντική εμπειρία και τις υψηλές γνώσεις του για τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση παραίτησης του και του εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματα του.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: