Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ;

Στα σοβαρά θέματα του δήμου και αυτά είναι πολλά δυστυχώς η μεγάλη μερίδα των εκλεγμένων μας δεν έχει άποψη. Αυτό φάνηκε χθες στο προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο για την κατάσταση του δημοτικού σταδίου της πόλης μας του δήμου μας. Εκτός από τον εισηγητή, 4 μόνο άτομα κατάφεραν να εκφράσουν λόγω και 2 από αυτά δυστυχώς είπαν τα δικά τους. Για άλλη μια φορά φάνηκε η δυσκολία που υπάρχει να γίνει μια συζήτηση προς το καλό του συνόλου και η περισσότερη ώρα καταναλώθηκε στο τι έκαναν οι προηγούμενοι ή προ προηγούμενοι δημοτικοί άρχοντες, με προσωπικές επιθέσεις και αντεγκλήσεις, λες και με αυτόν τον τρόπο ..φτιάχνουμε στάδιο.
Μετά από ένα χρόνο προσπαθειών, είπε ο δήμαρχος, υπάρχουν κάποιοι που σαμποτάρουν την ιδέα ενός νέου σταδίου αλλά εμείς συνεχίζουμε. Ποιοι είναι άραγες αυτοί που δεν θέλουν ένα νέο στάδιο και γιατί σαμποτάρουν αυτήν την ιδέα; Εξάλλου όπως φάνηκε ο δήμαρχος έχει δρομολογήσει τι θέλει οπότε δεν λογαριάζονται οι ..αντιρρησίες. 
Πάντως μια δημόσια διαβούλευση επί του θέματος ή αυτό που ακούστηκε από τον κ. Κουκουράκη -να αποφασίσουμε πρώτα τι θέλουμε- μοιάζει απογοητευτικό. Πέρασε ένας χρόνος και δεν ξέρουμε ακόμα τι θέλουμε; Και αλήθεια πόσοι από τους εκλεγμένους μας πέρασαν να δουν την κατάσταση του σταδίου σήμερα πριν καθίσουν στα έδρανα του Δ.Σ, και εκφέρουν άποψη; Ελάχιστοι. 
Ας ελπίσουμε οτι όλοι μας έχουμε άδικο και η νυν δημοτική αρχή θα καταφέρει να φτιάξει ένα νέο στάδιο όπως οραματίζεται, όμως για άλλη μια φορά αυτό το υπάρχων πρέπει να ξαναγεννηθεί ακόμα κι αν δεν το θέλουμε..από καρδιάς. 

υ.σ Επειδή κάποιοι έχουν κοντή μνήμη και νομίζουν οτι άλλα λέγαμε και άλλα λέμε, ας δουν τις παλαιότερες αναρτήσεις μας.
29 -12-2012 ΕΔΩ
31 -10-2013 ΕΔΩ
29- 10-2013 ΕΔΩ
06- 11-2013 ΕΔΩ
06- 12-2013 ΕΔΩ
22- 10-2014 ΕΔΩ
12- 03-2015 ΕΔΩ
03-10-2015  ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Καλό είναι αυτοί που έχουν άποψη επί του θέματος να γράφουν τα σχόλια τους επώνυμα...και να μην κρύβονται κάτω από τα φουστάνια τους!!!