Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ......

Μία μέρα μόνο μετά την μάζωξη στον δήμο Κισάμου και την έκκληση των πολιτών για μια καλύτερη αστυνόμευση στον Δήμο μας και τα τσακάλια έδρασαν το βραδάκι .... μάλιστα μόλις 50 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της πόλης "τάκαραν" με τσιμεντόλιθους ένα αυτοκίνητο και πήραν τις ζάντες.. ανενόχλητοι.
 - Τελικά τι υπόσχεση μπορούμε να πάρουμε και από ποιους (δείτε στο παρακάτω θέμα) όταν τα πράγματα είναι ανεξέλεγκτα σε μια πόλη 5.000 κατοίκων και ενός δήμου με 15.000 κάτοικους; Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί; 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις.............