Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

ΛΑΔΙ ΛΑΔΑΚΙ

Σε διαρκή πτώση είναι η τιμή του ελαιόλαδου τις τρεις τελευταίες εβδομάδες, δήλωσε στην ΕΡΑ Χανίων ο Γ.Δ του ΣΕΔΗΚ, Νίκος Μιχελάκης.
Το «κακό» ξεκίνησε από την Ισπανία και έφτασε γρήγορα και στη χώρα μας, δήλωσε ο κ. Μιχελάκης ο οποίος εκτιμά ότι η αναμενόμενη πτωτική τάση στην τιμή του προϊόντος ξεκίνησε εξαιρετικά πρόωρα, προκειμένου να ενισχυθεί η Τυνησία. Την ίδια ώρα, η ελληνική πλευρά δεν αντιδράει ούτε κατ” ελάχιστο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: