Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ

Επίσκεψη στο δημοτικό στάδιο είχαμε χθες από την δημοτική αρχή μας... είμαι σίγουρος ότι εισακούστηκαν τα όποια παρακάλια, οι όποιες υποδείξεις, αν και δεν πήγαν όλοι!! Πάντως είναι παρήγορο ότι η δημοτική αρχή μας μπορεί να κατανοήσει ...αυτούς που αγωνίζονται για το κοινό καλό. 
Δυστυχώς είναι απ όλους παραδεκτό ότι οι έως και σήμερα δημοτικές αρχές, δεν έκαναν εντελώς τίποτα σε θέματα αθλητικών υποδομών (το ανέφερε και ο δήμαρχος αυτό) όμως αυτό δεν αποτελεί άλλοθι, ούτε αποκούμπι για να μην κάνουν οι επόμενοι ή έστω οι σημερινοί την αρχή!!
Δεν λογίζεται παραμέληση μιας αθλητικής υποδομής, ιδιαίτερα όταν δεν την έχεις φτιάξει και εσύ, είναι όμως υποχρέωση της κάθε δημοτικής αρχής να βρει και με κάθε τρόπο τα χρήματα που θα συντηρήσουν τον μοναδικό αθλητικό μας χώρο. Μάλιστα σε αυτό το σημείο απορώ με κάποιους εκλεγμένους μας (υπήρχε και παλαιότερα αυτή η αντίληψη) να σκέφτονται οτι μια δημόσια διαβούλευση θα τους απαλλάξει από τις ευθύνες τους. Ποιος μπορεί να πουλήσει ένα αθλητικό χώρο, ποιος μπορεί να ανταλλάξει μια δωρεά, ποιος είναι αυτός που με την υπογραφή των πολλών ( λίγοι είναι πολλοί οι αδιάφοροι) θα κάνει ζημιά στην πόλη;
Η νυν δημοτική αρχή εκλέχτηκε για να κάνει αυτά που οι προηγούμενες αρχές δεν κατάφεραν, δεν εκλέχτηκε για να κατηγορεί τους προηγούμενους, πολύ δε περισσότερο να κάνει οτι και οι προηγούμενοι.....
Είναι σίγουρο οτι τα προβλήματα στον δήμο μας είναι πολλά, και πολλά είναι κληροδοτήματα χρόνων και προηγούμενων  ..όμως και αυτό είναι κάτι που οι εκλεγμένοι μας το ήξεραν και δεν λογίζεται σε μια κοινή προσπάθεια να μην είναι όλοι μια γροθιά. Τα προσωπικά δεν έχουν σχέση όταν συζητιέται κάτι που είναι για το καλό της πόλης. 
Σε μια πόλη που υπάρχει πολιτική λειψανδρία όλοι είναι χρήσιμοι και κανένας δεν είναι ανώτερος κανενός, αλλά κι αν υπάρχει πρέπει να ακούει, να συλλέγει απόψεις και προτάσεις και να βγάζει συμπεράσματα κάνοντας στο τέλος το επιθυμητό και το καλύτερο για τους δημότες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε Ιωάννη... μαζί σου. Πολύ μεγάλη πολιτική λειψανδρία στον τόπο μας...δυστυχώς

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΙΩΑΝΝΗ,ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΙΨΑΝΔΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ¨"ΑΝΤΡΑΣ" ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ....

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ενώ εσύ είσαι ο γνωστός ανώνυμος..χαχαχχαχα