Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η Αντιπολίτευση του Δήμου Κισάμου μη έχοντας άλλη λύση αποφάσισε αρχικά ομόφωνα να φέρει το θέμα του Δημοτικού σταδίου στο Δ.Σ. Κατά την συλλογή των υπογραφών οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, Χαιρετάκης Μιχάλης, Κουκουράκης Κώστας αποφάσισαν για λόγους που θα μας εξηγήσουν στο Δ.Σ να μην υπογράψουν, με αποτέλεσμα το θέμα να μην έρθει ως μοναδικό. 
Αυτό που μας έκανε να ζητήσουμε το θέμα να μπει στο δημοτικό συμβούλιο είναι για να ενημερωθούμε από τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή, μιας και ποτέ δεν έχει γίνει, τι γίνεται με το νέο δημοτικό στάδιο (σύμφωνα με τις εξαγγελίες του ιδίου) και γιατί υπάρχει αυτή η ερήμωση και εγκατάλειψη του νυν σταδίου, παρά τις οχλήσεις και τις ενημερώσεις των σωματείων που δραστηριοποιούνται σε αυτό. Στην αίτηση που κατατέθηκε στο δήμο ζητήθηκε να παραστούν όλα τα σωματεία. 
Μιχάλης Θ. Θεοδωρογλάκης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα είναι να έρθει και ο περιφερειακός σύμβουλος Σημαντηρακης. Να ακούσουμε καί αυτού την γνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα ότι δεν υπέγραψαν ,γιατί τόσο το υπό κατασκευή που ο Δημαρχος έχει αναγγειλη πέρυσι όσο και το ΝΥΝ έχουν πλέον χαρακτηρισθή NATURAL( φυσικού κάλους )Γι αυτο και σταμάτησαν οι ενέργειες Προσπάθειες Ευχωμαι να μην ισχύσει κάτι τέτοιο Ευχαριστω για τη φιλοξενεία .