Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΧΡΥΣΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΑ 60Μ Η ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ

Εξαιρετική εμφάνιση από τους αθλητές του Α.Ο Κισάμου στους Παγκρήτιους Περιφερειακούς Αγώνες Στίβου νέων αθλητών ππβ-πκβ και μίνι που διεξήχθη στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.
Χρυσό μετάλλιο και πρωταθλήτρια ομάδα Κρήτης  για τα κορίτσια της σκυταλοδρομίας 4Χ60 πκβ, όπου με τις Αρετουλάκη Πέλη-Κυρμπίζου Βάσω-Ξανθουδάκη Ευαγγελινα-Στημαδωράκη Αίμιλη ,κατέκτησαν την πρώτη θέση ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
 Χρυσό μετάλλιο και για την Ευαγγελίνα Ξανθουδάκη η οποία ήταν η ταχύτερη  αθλήτρια στα 60μ πανκορασίδων β΄ στην Κρήτη για το 2015.  Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ60 πανπαίδων β΄του ΑΟ Κισάμου με τους Σκουλάκη Κυριάκο-Καραμέτα Άγγελο-Μαρεντάκη Μανώλη-Αγκόλι Αλέξανδρο άλλα και ο Αγκόλι Αλέξανδρος στο άλμα σε ύψος ππβ.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Καραμέτας  Άγγελος στα 150μ ππβ και ο Μαρεντάκης Μανώλης στο άλμα εις μήκος ππβ.
Για τον ΑΟ Κισάμου επίσης αγωνίστηκαν οι:.....
Στημαδωράκη Αίμιλη       150πκβ  Σκουλάκης Κυριάκος        60ππβ
Κυρμπιζου Βάσω            150 πκβ  Σχετάκη Σοφία                60 πκβ  
Αρετουλάκη Πέλη            60 πκβ  Ριζάκη Χριστίνα               60 πκβ
Μαραγκουδάκη Κατερίνα   60 πκβ Καρτσωνάκη Βιβή            60 πκβ
Παλόκα Φιορέλα              600 πκβ Νικολακάκη Μαρικάλη       600 πκβ
Μυλωνάκης Νεκ      μήκος ππβ   Πατεράκη Χριστίνα           μήκος πκβ
Μπερντίου Ελένη    μήκος πκβ    Μιχιελιουδάκη Μαίρη        σφαίρα πκβ
Βερυκάκη Εύα         σφαίρα πκβ Τζιρτζιλάκη Χαρά             σφαίρα πκβ
Τσεκούρα Τέρη       μήκος μινι πκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: