Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΤΑΜΟΙ.....

Για μια μπόρα είμαστε...... φτιάχνουμε υπερτέλειο βιολογικό και όλη η νέα πόλη του Καστελλιού, νότια, δεν έχει αποχέτευση ομβρίων με αποτέλεσμα όλα, νερά, λάσπες, κλαδιά, φύλλα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς να μαζεύονται στα μοναδικά φρεάτια του μοναδικού δρόμου που έχουμε ..... την Ηρώων Πολυτεχνείου!! 
Αφήστε που τα μισά φρεάτια είναι φραγμένα....ακόμα!!!

1 σχόλιο:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

και να συμπληρωσω κι εγω οσα φρεατια ειναι ανοιχτα.γιατι γνωριζω 3 τα οποια εχουν κλειστει με πετρες και χωματα απο τα εργα που εγιναν στον δρομο απεναντι απο το ξενοδοχειο κισσαμος.το ενα ειναι εξω απο την ασφαλιστικη εταιρια που βρισκεται παραπλευρως του ξενοδοχειου οπου εχει φυτρωσει και φοινικας απο το εσωτερικο του.το δευτερο ειναι παραδιπλα(αυτα με τις σχαρες στην ακρη του δρομου) και το τριτο ειναι ακριβως απεναντι στην εξοδο του στενου δρομου.μαλιστα αυτο φαινεται με τα βιας.αν θες περνα να το δεις.διπλα στον καδο ειναι.μαλιστα οταν ξαναηρθε ο ιδιος εργολαβος εδειξα σε εργατη το φρεατιο και μου γυρισε και την πλατη...