Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η οικογένεια του δολοφονηθέντα Αρχιφύλακα ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Μιχαήλ του Μιχαήλ, ανακοινώνει ότι την 15-11-2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα Ο9.ΟΟ θα διεξαχθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πειραιά επί της οδού Σκουζέ 3-5 και Φίλωνος στην αίθουσα 311, 3ος όροφος, η αναβληθείσα ποινική δίκη (εκδίκαση έφεσης) με κατηγορούμενο τον Αλβανό λαθρομετανάστη ληστή τραπεζών ΚLAJDI BANI, ο οποίος τον δολοφόνησε την 5-3-2009 στην Νίκαια Πειραιά, και καλεί όλους τους συγγενείς φίλους και συναδέλφους να παραβρεθούν στην διεξαγωγή της δίκης και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.
Υπενθυμίζεται ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά είχε επιβάλλει στο δολοφόνο ποινή ισοβίου καθείρξεως για την ανθρωποκτονία και συνολική ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) ετών για τα αδικήματα της ληστείας, παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Συγκέντρωση έξω από το χώρο των Δικαστηρίων την 08.30 ώρα της  15-11-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: