Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Κισαμικός κόντρα στον Πανελευσινιακό, στην Ελευσίνα, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας.
Μετά από ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες αφυπνιστήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κισαμικό να στέκεται καλά χωρίς όμως να μετουσιώνει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε, κυρίως με τον Κιν, κάτι που έκανε ο Πανελευσιακός και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0, χάρις στα γκολ του Κοκκόλη (58′) και του Κουσκουνά(74′).
Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο στην Ελευσίνα, εκεί όπου ο Κισαμικός πολύ προσεχτικός στην άμυνά του  προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις, κάτι που δεν του βγήκε επιθετικά, ωστόσο αμυντικά ήταν αρκετά καλός, με τον Παναλευσιακό να βρίσκει μία φορά τον δρόμο προς την εστία του Ρίζου με τον Κουσκούνα στο 22΄, ωστόσο το πλασέ του πέρασε άουτ, έτσι το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Πολύ καλύτερο το δεύτερο ημίχρονο ......
.... οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Κοκκόλη στο 58′. Ο Μιχελής με βρήκε με σέντρα τον Κοκκόλη μέσα στην περιοχή  του Ρίζου και με κεφαλιά αυτός έκανε το 1-0, ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, 60′, ο Κισαμικός είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Κιν να την χαραμίζεις αστοχώντας από καλή θέση. Ενώ και στο 64′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμα μία καλή ευκαιρία για να πετύχουν το 1-1 με τον Κουμπρόγλου, ωστόσο, αυτό δεν έγινε και στο 74′ ο Κουσκουνάς με προβολή πραγματοποίησε το 2-0.  Ο Κισαμικός είχε και την τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Κιν στο 75΄ και πάλι να μην μπορεί να νικήσει τον Τσαλκιτσίδη μένοντας έτσι το 2-0 υπέρ του Πανελευσιακού
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλας): Τσαλκιτσίδης, Κωνσταντινίδης, Αλεξανδρόπουλος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μακρίδης, Κουσκουνάς (80’ Κρολ), Ρούσεφ (75’ Ουέλινγκτον), Κοκκόλης (68’ Σωτηρόπουλος).
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Ρίζος, Παραλίκης, Εσσόνο, Χολέβας, Καρβουνιάρης (80’ Τσικουδάκης), Ένγκουεμ, Κιν, Χατζηλιόντας, Τζιορτζιόνε (60’ Μπάτζιο), Κουμπρόγλου Δρακάκης (74’ Μαντζιούνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: