Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Λίγα μαγαζιά κάθε βράδυ είναι ανοικτά ακόμα στην ανατολική Σκαλίδη, μιας και είναι πλέον εμφανή η πτώση του τουρισμού στην πόλη μας. Όμως όπως έμαθα το κλείσιμο της Σκαλίδη θα κρατήσει όλο τον Σεπτέμβριο μιας και έπιασε το μέτρο. Όλος ο κόσμος πλέον κάνει την καθιερωμένη του βόλτα εκεί....αντί για την παραλία!!! Μάλιστα όπως άκουσα τις επόμενες μέρες θα κάνουν και την σούρτα βόλτα τους στην καταπληκτική Σκαλίδη και οι εκλεγμένοι μας για να πάρουν τα εύσημα.... της άριστης κατά τ΄ άλλα απόφασης τους!!! 
Ήταν μια απόφαση της ποιότητας ζωής που αναβάθμισε την Σκαλίδη τόσο που πλέον τα μαγαζιά νοικιάζονται το ένα μετά το άλλο....εξάλλου αυτό το βλέπουν όλοι όσοι κάνουν την βόλτα τους τα βράδια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: