Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Eπιστολή, έμαθα, ετοιμάζει ο Νέος εμπορικός σύλλογος Κισάμου, σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί κατά τις πρωινές ώρες στην Ηρώων Πολυτεχνείου τον καθρέπτη της πόλης. Από την μια τα απαράδεκτα παρκαρίσματα και από την άλλη η έλλειψη αστυνόμευσης κάνουν αφιλόξενη την πόλη, ακόμα και οι περασιάρηδες τουρίστες βλέποντας αυτό το χάλι, ούτε για νερό δεν σταματάνε πλέον. Είμαι σίγουρος ότι θα το λύσουν το πρόβλημα .. αν περιμένουν λίγο ακόμα, όταν θα φύγει το καλοκαιράκι και θα γυρίσουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς .... 
Μια βόλτα από τον Πλατανιά ως και την Αγιά Μαρίνα -αυτοί που έχουν ένα και μόνο δρόμο- θα σας πείσει ότι η αδιαφορία μας είναι τεράστια και ηα επιλογές μας είναι ..μηδέν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: