Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ....

Σήμερα το βράδυ στις 21.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων θα συνεδριάσει έκτακτα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με θέμα:
α. Πρόταση του Προέδρου προς το Δ.Σ. για έγγραφη και επίσημη σύνταξη του αιτήματος των κατοίκων Πλατάνου και Φαλάσαρνας για το ζήτημα που έχει προκύψει στη περιοχή Μακρύς Τοίχος - Μπουρούνι (οροθέτηση αρχαιολογικού χώρου) η οποία θα προσυπογραφεί και από τους κατοίκους και θα προωθηθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς.
β. Συζήτηση για το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ομάδα από κατοίκους - μέλη στα πλαίσια του Συλλόγου όπως ορίζει το καταστατικό μας βάση του άρθρου 3 παράγραφος 1 η οποία και θα βοηθηθεί από το σύλλογο ώστε να διεκδικήσει οργανωμένα όλα τα νόμιμα δικαιώματά της.
Η συζήτηση θα είναι ανοιχτή για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Για το Δ.Σ.,
Ο Πρόεδρος
Παληάμπελος Στάθης

Δεν υπάρχουν σχόλια: