Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΑΧΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣΟΥΝ....

Είπαμε ότι ο νέος εκλογικός νόμος δεν θα είναι απλός...και προς ευχαρίστηση των δημοτών. Ήδη άρχισαν οι διορθωτικές κινήσεις και όσο περνούν οι μέρες τόσο θα μας αιφνιδιάζουν....
Με μπόνους στο δήμαρχο (και τον περιφερειάρχη) τις έδρες των συνδυασμών που δεν θα ξεπεράσουν του όριο του 5% επιχειρεί η κυβέρνηση να διασκεδάσει τις (εύλογες) ανησυχίες για ακυβερνησία στους ΟΤΑ λόγω του εκλογικού συστήματος του ενιαίου ψηφοδελτίου που προτείνει.
Για να δούμε ποια θα είναι η επόμενη ρύθμιση.....Λέτε να είναι ο τρόπος εξεύρεσης πόρων για τους δήμους; Χαχαχαχα

Δεν υπάρχουν σχόλια: