Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΙΑΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ Χ.Α

Τελικά μπορεί να μας βγει σε καλό το ενιαίο ψηφοδέλτιο ..αν και η αλήθεια είναι ότι δεν προορίζεται για μας!! Πάνε να πολεμήσουν την Χρυσή Αυγή και μάλλον κερδισμένοι οι μικροί δήμοι της χώρας..εκεί που κάνουν κουμάντο οι κούπες και τα "δανεικά". 
35 χρόνια μας έκαναν κουμάντο οι βουλευτές, ανεβοκατεβάζοντας τον δικό τους...έ καιρός να μιλήσει και ο λαός, αν φυσικά περάσει ο νέος εκλογικός νόμος για την αυτοδιοίκηση. Πάντως σήμερα πρώτη μέρα που άρχισε να διαδίδεται άλλοι χτυπούν τ΄ ατζάκια τους από χαρά και άλλοι τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας....για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: