Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Έγινε και αυτό, η πολιτική προστασία της περιφέρειας, ρωτούσε χθες, που ο δείκτης ήταν στο κόκκινο, πρώην δημοτικό σύμβουλο, αν είναι εν λειτουργία η εθελοντική ομάδα πυροπροστασίας του τέως δήμου Ιναχωρίου .....Εγώ πάντως που έτυχα κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο ..μόνο καπνούς δεν έβγαζε....πάντως η απάντηση του ήταν αφοπλιστική ...ρωτήστε τον δήμο Κισάμου, αυτοί σίγουρα θα ξέρουν!!! 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που απάντησε έτσι!!!!
Δεν ρώτησε όμως και για το πυροσβεστικό του π.Δήμου Ιναχωρίου!!!
Το οποίο λαντουρά τον δρόμο της Μονομετοχικής στο Λαφονήσι , βοηθάει στην κονόμα και στην ανεργία !!!!!
Για δε ρωτάτε και για αυτά???????
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, ποιος είναι ο οδηγός του πυροσβεστικού του τέως δήμου Ιναχωρίου και έχει καταθέσει το δίπλωμά του στην Πυροσβεστική υπηρεσία για να μπορεί να το οδηγεί; Είναι ή δεν είναι υπάλληλος της Μονομετοχικής και αν δεν είναι με ποιου την εντολή το κάνει; Απορίες...

Unknown είπε...

Τις πινακίδες με τον φόβο του εισαγγελέα μπορεί να τις βάλουν.
Τους κομμένους και ξεραμένους κέδρους πώς θα τους αντικαταστήσουν;
Την κατεστραμμένη με μπουλντόζες προστατευόμενη περιοχή πώς θα την αποκαταστήσουν;
Ο άνθρωπος αλλά κυρίως η φύση θα χρειαστούν δεκάδες χρόνια για να αποκαταστήσουν (αν αποκαθίστανται) οι ζημιές στο φυσικό περιβάλλον.
Γι' αυτές τις καταστροφές κάποιοι θα πληρώσουν οπωσδήποτε.
Τις συνέπειες των πράξεών τους πληρώνει η τοπική κοινωνία, οι επιχειρήσεις και ο τουρισμός του Νομού Χανίων.