Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ


Σενάρια για κατάργηση των ειδικών συμβούλων περιφερειαρχών και δημάρχων διακινούνται το τελευταίο 24ωρο από την κυβέρνηση στο πλαίσιο της εξοικονόμησης 11,5 δις. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα σενάρια με αυτό το μέτρο θα εξοικονομηθούν 130 εκατ. ευρώ. 
Πάντως, οι σχετικές προτάσεις θα επισημοποιηθούν πιθανότατα σήμερα.
-Τι πάει να κάνει η κυβέρνηση; Πάει να σταματήσει την ανάπτυξη που προσφέρουν, (οι πόσοι άραγε;) ειδικοί σύμβουλοι; Πρέπει να αντισταθούμε;
Είμαι σίγουρος ότι οι πιέσεις θα είναι μεγάλες από τους "ψηφοφόρους" ώστε να μην καταργηθούν αυτές οι εποικοδομητικές θέσεις εργασίας.... που όπως αντιλαμβανόμαστε πληρώνονται όχι από τον εκάστοτε εκλεγμένο μας, αλλά από την τσέπη μας!!! Καλό είναι να κατέβουν σε απεργία μπας και προσλάβουν και περισσότερους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: