Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΝΑΥΤΑΛΘΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΛΙΟΥΝΙ


Οι δυνατότητες ανάδειξης του ναυταθλητισμού στην Κρήτη, συζητήθηκαν στο διεθνές συνέδριο «Ναυταθλητικού Τουρισμού Κρήτης: Η Κρήτη αρμενίζει ανά τους αιώνες», που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αστόρια, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας.
Στο χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ανάπτυξης του ναυταθλητισμού στο νησί, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία του θεματικού-ποιοτικού τουρισμού. Ο περιφερειάρχης αλλά και εκπρόσωποι της διεθνούς ιστιοπλοΐας και του τουρισμού επεσήμαναν ότι η Κρήτη με στοχευμένες κινήσεις και τη συνεργασία όλων μπορεί να πετύχει, καθώς το νησί μας έχει όλες τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του ναυταθλητικού τουρισμού.
-Χμ... ξέρετε που θα γινόταν το δικό μας ναυταθλητικό κέντρο, αν είχαμε θέληση-ικανότητες και λεφτά; Αν δεν ξέρετε να σας το πω, θα γινόταν στην περιοχή του Μαύρου Μώλους, εκεί που θα φιλοξενήσει για κάμποσα χρόνια τώρα τις αποθήκες και τα γκαράζ του ΚΤΕΛ. 
Πάντως στις εξαγγελίες των προηγούμενων δημοτικών αρχών ήταν μέσα..τώρα; Μήπως να το ζητήσουμε σαν αντάλλαγμα από την διοίκηση του ΚΤΕΛ; Τόσα λεφτά μας υποσχέθηκε οτι θα ρίξει στην περιοχή μας ένα μιλιούνι ευρώ!!!!! Ξέρετε τι μπορούμε να φτιάξουμε με αυτό το (ψευτο)μιλιούνι; Παλάτια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: