Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

"Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου στα πλαίσια του προγράμματος πελατειακής πίστης που αναπτύσσει για την περιοχή μας , ανακοινώνει τα γυρίσματα ενός σποτ - ταινίας πολύ μικρού μήκους (δηλαδή 1-2 λεπτών) - στο οποίο θα προβάλλονται στιγμές της καθημερινότητας των επιχειρήσεων και των καταστημάτων μας. Σκοπός είναι η ανάδειξη του καθημερινού αγώνα, που δίνει κάθε επιχειρηματίας για την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και η υπεροχή της ταυτότητας που διατηρούν οι μικρές επιχειρήσεις της κοινωνίας μας. Με την ανακοίνωση μας αυτή, καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους που είναι μέλη του ΝΕΣΚ, να δηλώσουν αν επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσωπική τους παρουσία και η παραχώρηση χώρου της επιχείρησής τους για την λήψη πλάνων, καθώς και η συμμετοχή τους στην παραγωγή της ταινίας με μερίδιο συμμετοχής 40€/επιχείρηση-κατάστημα.
 Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος στήριξης αυτής της προσπάθειας θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 27/7/2012 και ώρα 13:00. 
Τηλ. Επικοινωνίας : 28220-22772 & 6944531137 Φωτάκη Μαρία
Για περισσότερα άρθρα , πληροφορίες& ενημέρωση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου: www.nesk.gr   
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: