Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΣΠΙΤΙ ΑΝΟΥΣΑΚΗ

Μετά τις διαμαρτυρίες, όχι μόνο εμένα, αλλά και των περιοίκων, για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται όχι μόνο το σπίτι του αγιογράφου Ανουσάκη, αλλά και την απαράδεκτη εικόνα του προαύλιου χώρου -πεταμένα κόκαλα!! - ρούχα και κουβέρτες- σκουπίδια, ο ΝΕ.ΚΙ (Νεολαία Κισάμου) μας διαβεβαίωσε ότι γίνονται προσπάθειες να αλλάξει χρήση και μορφή ο χώρος, ώστε να γίνει ένα πολιτιστικό κέντρο.
Εγώ τι να πω τώρα; Αλλού απευθυνόμουν και άλλοι συγκινήθηκαν.... είναι το δεύτερο μέρος μετά την βίλα Ξαγοράρη που η ΝΕ.ΚΙ θέλει να αξιοποιήσει ... ούτε δήμος να ήταν!!!!
Με το καλό παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα το αξιοποιήσετε όπως ταιριάζει. Μαζί σας για ότι θέλετε!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: