Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΧΑΝΙΑ-ΚΑΝΔΑΝΟΣ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ

Χθες πήγα μια βόλτα προς τα νότια....και τι είδα; Όλα τα τουριστικά λεωφορεία περνούν από τα Τοπόλια για Ελαφονήσι εκτός από του ΚΤΕΛ....που προτιμάει την ασφάλεια της Κανδάνου. Λες και κάνει τα πολλά δρομολόγια και προφυλάσσεται. 
Φυσικά άλλο ένα πλήγμα στην γειτονιά μας... και μπορεί κάποιοι ιδιοφυΐες να νομίζουν ότι έκαναν κίνηση ματ,  αλλά δυστυχώς αυτών των κάποιων ούτε το αυτί δεν ίδρωσε..
Σιγά λοιπόν να μην φτιάξουν παράκαμψη.......με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.....νομιμοποίηση του δρόμου για Ελαφονήσι από την άλλη μπάντα και κοίμισμα των ιθαγενών της Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: