Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ....


Έναν 20χρονο υπήκοο Αλβανίας συνέλαβαν το πρωί της Κυριακής στον Πλατανιά αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), με την κατηγορία της οπλοκατοχής.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 20χρονου στον Πλατανιά, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία κυνηγετική καραμπίνα, δύο γεμιστήρες και έξι φυσίγγια.
Η κυνηγετική καραμπίνα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε κλαπεί την 26-2-2012 από την οικία 71χρονου ημεδαπού στο Καστέλι Κισάμου. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Χ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: