Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ-ΚΑΣΤΕΛΛΙ

Tροχαίο ατύχημα πριν λίγες ώρες στο Μελισσουργιό....ναι στο κομμάτι από Κολυμπάρι ως και Καστέλλι, που δεν ξέρουμε αν ανήκει στον ΒΟΑΚ, ή στους διεθνείς δρόμους των Μαλάουι, ευτυχώς μόνο με έναν ελαφρύ τραυματία. 
Να το έχουν υπόψιν τους λοιπόν οι ιθύνοντες ότι και το κομμάτι Κολυμπάρι-Καστέλλι είναι πολύ επικίνδυνο, ότι ανήκει στον ΒΟΑΚ και ας το συμπεριλάβουν στους χάρτες και στις αναφορές τους. Φυσικά οι τεράστιες κίτρινες ταμπέλες που τοποθετήθηκαν δεξιά και αριστερά του δρόμου, μπορεί να είναι αντιαισθητικές αλλά κάνουν την δουλειά τους.... μας υπενθυμίζουν την επικινδυνότητα του κομματιού και έτσι μετριάσαμε τα ατυχήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: