Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΕΛΛΑΣ......Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ

Βάσει των στοιχείων που παρουσιάστηκαν από το Τμήμα Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, το ΕΚΚΕ και τον Συνήγορο του Πολίτη η πορνεία έχει αυξηθεί κατά 1.500%. Την ίδια στιγμή σε όλη την Αθήνα υπάρχει μόνο ένας οίκος ανοχής που λειτουργεί με άδεια, όπως είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, που ήταν παρών στην ημερίδα
Το παραεμπόριο προβάλλει ως πρόβλημα για το 65% των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης, οι ληστείες έχουν διπλασιαστεί και οι κλοπές και οι διαρρήξεις έχουν αυξηθεί κατά 50% σε διάστημα μίας δεκαετίας (2000-2009).
Είναι χαρακτηριστικό πως η Αθήνα από το 2005 και μετά κρατά τα πρωτεία της πλέον ανασφαλούς πρωτεύουσας στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: