Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ....


«Η εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου ως Προέδρου σηματοδοτεί το τέλος της εσωστρέφειας για το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε σήμερα ο Βουλευτής Χανίων του Κινήματος Σήφης βαλυράκης, ο οποίος επανέλαβε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές. Ο κ. Βαλυράκης σημείωσε πάντως ότι δεν συμφωνεί με τις πρόωρες εκλογές, ενώ προέβλεψε παράλληλα ότι από τις εκλογές δύσκολα θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ο Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε πάντως υπέρ της συγκρότησης –μετεκλογικά- κυβέρνησης συνεργασίας για να μπορέσει αυτή να διαχειριστεί καλύτερα τα οξυμένα προβλήματα της χώρας.
Θα μας τα λύσουν όλα τα προβλήματα, τώρα που βγήκε ο Βενιζέλος.....μήπως όμως πρέπει να κάνουμε μια ανασκόπηση των δηλώσεων όλων των πράσινων βουλευτών, μετά την εκλογή πριν κάμποσα χρόνια του Παπανδρέου; Τι έλεγαν τότε για τον Μπένι!!!
Φυσικά σήμερα όλοι αυτοί κάργα Βενιζελικοί ...ο λαός μόνιμα στο φαΐ  (κουτόχορτο) και οι μόνιμοι βουλευτές μας θέλουν να μας ξανασώσουν...έ φτάνει κύριοι!!!! Φτάνει δεν θέλουμε άλλο σώσιμο από εσάς!!! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να φύγει γρήγορα ο ανύπαρκτος να εξαφανιστεί! σωστά τα λες! Και μετά να έρθει ο άλλος πολιτικός γόνος ξέρεις… ο δικός σου ο Βολουδάκης ο οποίος είναι τόσο ικανός και δυναμικός που πιο πολύ πεθαίνεις… ! Άσε μας τώρα και συ τώρα μας βγαίνεις Βολουδακικός μετά τα όσα κατά καιρούς κράζεις και μάλιστα «από» ανεκαθεν…

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Από ανέκαθεν ...κράζω και τιμή μου, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να δούμε εσύ από ποια μεριά κράζεις...ονοματάκι παρακαλώ; Ή καλυμμένοι από την ανωνυμία καλά τα λέμε.....
Σε πειράζει που υποστηρίζω Βολουδάκη...έ μάθε ότι δεν είναι λαμόγιο....όπως αυτούς που εσύ υπερασπίζεσαι.
Το ονοματάκι σου σε παρακαλώ ή ντρέπεσαι;